Brainstormsessie 1ste BeLymph congres...

Friday, December 11, 2015

Zaterdag 28 november vond in Antwerpen een eerste brainstormdag plaats met de leden van BeLymph in kader van het eerste jaarlijkse congres.

Onderzoekers, clinici waaronder artsen, kinesitherapeuten en verpleegkundigen en patiënten waren vertegenwoordigd. In het eerste deel van de voormiddag was er een aparte brainstormsessie met het patiëntencomité en met het klinisch en wetenschappelijk comité. Na overleg was er een gezamenlijke sessie en werd er op basis van de input van de verschillende comités een eerste draft van het programma voor het congres opgesteld. In de voormiddag zullen er presentaties voor clinici gehouden worden door nationale en internationale sprekers. De namiddag zal gericht zijn naar patiënten. Tijdens de middag zullen er korte sessies georganiseerd worden waarbij de verschillende firma’s hun materiaal zullen voorstellen en kan iedereen genieten van de lunch.

Noteer alvast 15 oktober 2016 in jullie agenda, want dan zal het eerste BeLymph-congres doorgaan. Meer informatie rond de locatie en het programma zal binnenkort worden meegedeeld.

U vindt een beschrijving van ons privacybeleid en het gebruik van cookies op deze pagina.

Ik accepteer