Oedema goes online!

Thursday, July 23, 2020

Oedema goes online!

Op 12 december organiseren we onze eerste webinar “borstoedeem, lipoedeem en oedeem van de onderste ledematen: van preventie en evaluatie tot behandeling”

 

De beslissing is gevallen… Het symposium “Een patiënt met oedeem behandel je niet alleen” dat voorzien was te Antwerpen op 12 december 2020 wordt uitgesteld omwille van de gevolgen van Covid-19.  We nemen het zekere voor het onzekere en bieden dit concept aan op een later tijdstip (echter kunnen we nu nog niet meedelen wanneer gezien de onzekerheid omtrent covid-19).

Niet getreurd! We blijven niet stilzitten en organiseren diezelfde dag (12 december 2020) ter vervanging een online webinar. In deze online sessie van 2u brengen we een evidence based update over de evaluatie en behandeling van oedeem van de onderste ledematen (3 sprekers).

*Was je reeds ingeschreven voor het symposium dan krijg je een persoonlijke mail met de mogelijkheden om deel te nemen aan de webinar of uit te schrijven. Tevens bevat deze mail de richtlijnen tot terugbetaling.

 

Prijs: 40 euro niet oedema-leden / 25 euro oedema-leden en studenten

Inschrijven: https://www.uantwerpen.be/en/research-groups/movant/news-and-events/even...

PQK accreditatie

 

Meer informatie: info@oedema.be

 

 

U vindt een beschrijving van ons privacybeleid en het gebruik van cookies op deze pagina.

Ik accepteer