Symposium

 

Symposium

Tijdens het tweejaarlijks symposium stelt Oedema de meest recente wetenschappelijke onderzoeken voor binnen het domein van de oedeemtherapie. Het doel is om deze studies te vertalen naar de dagdagelijkse praktijk zodat alle kinesitherapeuten, verpleegkundigen, artsen,…up to date te blijven en de beste zorg kunnen toedienen aan patiënten met oedeem.

 

 

"OEDEMA GOES ONLINE!" - 12 december 2020

 

Op 12 december organiseren we onze eerste webinar “borstoedeem, lipoedeem en oedeem van de onderste ledematen: van preventie en evaluatie tot behandeling”

De beslissing is gevallen… Het symposium “Een patiënt met oedeem behandel je niet alleen” dat voorzien was te Antwerpen op 12 december 2020 wordt uitgesteld omwille van de gevolgen van Covid-19.  We nemen het zekere voor het onzekere en bieden dit concept aan op een later tijdstip (echter kunnen we nu nog niet meedelen wanneer gezien de onzekerheid omtrent covid-19).

Niet getreurd! We blijven niet stilzitten en organiseren diezelfde dag (12 december 2020) ter vervanging een online webinar. In deze online sessie van 2u brengen we een evidence based update over oedeem van de onderste ledematen: van evaluatie en preventie tot behandeling van lipoedeem en beenlymfoedeem + 2-lagige compressiesystemen voor de onderste ledematen (3 sprekers).

Prijs: 40 euro niet oedema-leden / 25 euro oedema-leden en studenten

*Was je reeds ingeschreven dan krijg je een persoonlijke mail met de mogelijkheden om deel te nemen aan de webinar of uit te schrijven. Tevens bevat deze mail de richtlijnen tot terugbetaling.

Inschrijvenhttps://www.uantwerpen.be/en/research-groups/movant/news-and-events/even...

PQK accreditatie 4 punten

 

Meer informatie: info@oedema.be

 

 

Vorige edities:
 1 Maart 2014, Leuven – Oncologie en lymfologie
 5 Maart 2016, Antwerpen – Lymphology, state-of-the-art! 
 17 Maart 2018, Gent - Lymphology out-of-the-box! 

 

 

 

 

U vindt een beschrijving van ons privacybeleid en het gebruik van cookies op deze pagina.

Ik accepteer